İstanbul’da sanat, sosyete, medya ve magazin dünyasının gözdesi Esin Arıcan, çok sayıda davetlinin katıldığı defilede sunduğu 2016 Bahar gelinlik modelleri büyük ilgi topladı. Defile başarılı organizasyonları ile kısa sürede adından sıkça söz ettiren Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşti. Esin Arıcan,  'Düşlerin Sesi' adını verdiği koleksiyonuyla kumaş ve tüllere yaratıcı ve yumuşak dokunuşlarla, keyif ve yaratıcılığın mutluluk ve gülen yüzler olarak genç kızlara dönmesini sağlamayı amaçlıyor.

Modeli ve tarzı ne olursa olsun bir genç kızın en önemli gününde giyeceği gelinliğin öncelikle onun hayallerinde canlandırdığı gibi olması, arzu ve isteklerini karşılaması gerekir. Bir genç kızı özel gününde her koşulda mutlu görmek, Esin Arıcan'ın marka felsefesinin, moda görüşünün temelini oluşturur.

2016 Bahar koleksiyonunda krem, şampanya, pudra tonları, baskılı rengârenk desenli kumaşlar ve ince el işçiliği dikkat çekti. Koreografisini Tuncay Erkul'un üstlendiği defilede, mankenlerin makyajları Nes Salon Murat Oruç, saçları ise Qualitas Güzellik Merkezi tarafından yapıldı.
Editör: TE Bilisim