03.06.2016


02.06.2016 tarihinde yazılı basında ve internet medyasında Sayın Bilal Erdoğan’ın Şirketimiz ortaklarından olduğu yönünde gerçek dışı haberlere yer verildiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Şirketimizin ortaklık yapısı ticaret sicil kayıtlarında halka açık şekilde sunulmuş olup, dileyen herkesin her zaman inceleyip bilgi edinme imkânı bulunmaktadır. Buna rağmen şirketimizle ilgili bu şekilde asılsız haber yapılmasını iyi niyetli bir yaklaşım olarak değerlendirmek mümkün değildir.


Şirket olarak her anlamda kalitesi yüksek işler yapabilmenin gayreti içindeyiz. İstanbul'un 1700 ila 1900 yılları arasındaki görünümünü dekorlaştıran, Türkiye'de yapılmış en büyük Dizi-Film Platosu yatırımını yapan firmamız için izleyicilerin takdiri ise bu konudaki en büyük dayanağımız ve güvencemizdir.


Şirketimiz, hiçbir somut bilgiye dayanmayan, kamuoyunda Sayın Bilal Erdoğan ve şirketimiz aleyhine olumsuz algı yaratmak maksadıyla üretilmiş gerçek dışı bu haberleri yapanlar hakkında yasal yollara müracaat edecektir.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


ES FİLM

Editör: TE Bilisim