SAHNE DÖVÜŞ TEKNİKLERİNİ USTASINDAN ÖĞRENMEK İSTEYENLER FAMELOG ACADEMY’E!

Bruce Lee’nin en üst seviyedeki öğrencilerinden Dan Inosanto ile birebir çalışmış olan Adnan Erzen’in Famelog Academy’de gerçekleştireceği Sahne Dövüş Teknikleri başlıklı 3 günlük atölye çalışması için kayıtlar başladı! Pek çok tiyatro oyunu, dizi ve filmin dövüş koreografisini de üstlenen deneyimli eğitmen Adnan Erzen’in öğrencilerle birebir çalışmalar da yapacağı atölye çalışması 5, 12 ve 19 Ocak Pazar günleri gerçekleşecek.

Sanat ve medya akademisi Famelog Academy, dersleri devam eden Oyunculuk Okulu, Senaryo Yazarlığı Okulu ve Sanat Yönetmenliği Okulu’nun yanı sıra düzenlendiği atölye çalışmalarında da her biri alanında usta isimleri ağırlıyor.

Famelog Academy’nin düzenlediği Sahne Dövüş Teknikleri atölye çalışmasının eğitmenliğini, Bruce Lee’nin en üst seviyedeki öğrencilerinden Dan Inosanto ile birebir çalışmış olan Adnan Erzen üstleniyor. Çok sayıda tiyatro, dizi ve filmin dövüş koreografisini üstlenen ve uzun yıllardır sahne dövüş teknikleri üzerine dersler veren Erzen, hem Türkiye’de hem de yurt dışında konuyla ilgili seminerler de düzenliyor.

5, 12 ve 19 Ocak 2020 Pazar günleri 14.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Sahne Dövüş Teknikleri atölye çalışmasında deneyimli eğitmen, mesafe, güvenlik ve reaksiyon; kamera pozisyonları ve hareketleri; oyun devamlılığı ve uygulama; nesnelerin aksiyon sahnesinde kullanımı; çoklu saldırı koreografisi hazırlama gibi konuları ele alacak.

Sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşecek olan 3 günlük çalışmaya katılmak için 0542 301 32 63 numaralı telefondan ya da [email protected] adresine mail göndererek bilgi alınabilir.


ADNAN ERZEN HAKKINDA

Jeet Kune Do Türkiye organizasyon baş antrenörü, ulusal ve uluslararası pek çok madalya sahibi olan Adnan Erzen, Los Angeles’ta Inosanto Academy, Ron Balicki MARS Academy ve 2 defa MMA dünya şampiyonu olan Erik Paulson CSW Academy’de çalışmıştır. Bruce Lee’nin en üst seviyedeki öğrencilerinden Dan Inosanto ile birebir çalışmış olan Erzen, pek çok tiyatro oyunu, dizi ve filmin dövüş koreografisini üstlenmiş olup uzun yıllardır sahne dövüş teknikleri üzerine dersler vermekte, gerek Türkiye gerekse yurt dışında konuyla ilgili seminerler düzenlemektedir.

Editör: TE Bilisim