ARINMA GECESİ: SONSUZA DEK




Arınma Gecesi: Sonsuza Dek, Arınma Gecesi'nin hiç sona ermemesi gerektiğine karar verilmesiyle yaşananları konu ediyor.

Arınma Gecesi: Sonsuza Dek, Arınma Gecesi'nin hiç sona ermemesi gerektiğine karar verilmesiyle yaşananları konu ediyor. Kanunsuz bir topluluk, tek gecelik anarşi ve cinayetle artık yetinmek istemez. Yeraltı hareketinin üyeleri bu yüzden hiç bitmeyecek olan bir katliam ile Amerika'yı ele geçirmeye karar verir. Artık hiçkimse güvende değildir. Teksas'da yaşayan Adele ve kocası Juan da bu dehşetin kurbanları olur. Juan, zengin bir aile olan Tucker Ailesi’nin çiftliğinde çalışmaktadır. Arınma Gecesi'nin ertesi sabahında maskeli katillerden oluşan çete, Tucker Ailesi'ne saldırır. Bu kaos ortamında iki aile, katillere karşı bir araya gelip direnmek zorunda kalır.

Yönetmen Everardo Gout

Senarist James DeMonaco

Oyuncular: Ana de la Reguera, Tenoch Huerta, Josh Lucas

 

https://youtu.be/0U-n9A9gCnU

 

GEZGİNLER




Gezginler, özel bir görev için uzaya gönderilen bir grup genç astronotun hikayesini anlatıyor.

Gezginler, özel bir görev için uzaya gönderilen bir grup genç astronotun hikayesini anlatıyor. Özel olarak yetiştirilmiş bir grup genç astronot, yeni keşfedilmiş bir gezegene koloni kurmak için gönderilir. Ancak yolculuk sırasında uzay gemisinin yetişkin olan kaptanı, gizemli bir şekilde öldürülür. Bu durum genç mürettebatın kaosa sürüklenmesine neden olur. İlkel ve kabilesel bir hayata geri dönen gençler, en vahşi ve hayvani isteklerine boyun eğer.

Yönetmen Neil Burger

Senarist Neil Burger

Oyuncular: Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead

 

https://youtu.be/ELA0E69C6GQ

 

 

PLAZA

HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR? HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR?




Plaza, atıl olarak duran bir plazada güvenlik görevlisi olarak çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.

 

Plaza, atıl olarak duran bir plazada güvenlik görevlisi olarak çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Emre, atanamamış öğretmenlerden biridir. Mesleğini yerine getiremeyen Emre, ailesinin de yönlendirmesiyle güvenlik görevlisi olmak için eğitim alır. Genç adam önce bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar. Ancak bankada kendisinden memnun kalınmaması üzerine yıllardır atıl olarak duran bir plazada görevlendirilir. 27 katlı plazanın içinde kendisinden başka kimse yoktur. Emre, 12 saat boyunca tek başına kalacağı bu plazada beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalır.

Yönetmen Anıl Gelberi

Senarist Anıl Gelberi

Oyuncular: Onur Berk Arslanoğlu, Deniz Altan, Adnan Devran

 

https://youtu.be/20iRISbb8c0

 

 

LANETLİ ANLAŞMA




Lanetli Anlaşma, kendilerine miras kalan evde korkunç olaylarla karşı karşıya kalan iki kardeşin hikayesini konu ediyor.

Lanetli Anlaşma, kendilerine miras kalan evde korkunç olaylarla karşı karşıya kalan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeş olan Haluk ve Emin, İzmir'de birlikte yaşar. Çocukken babalarını kaybeden iki kardeş, hiçbir akrabası ile de görüşmez. Ancak bir gün amcaları İbrahim'in öldüğünü ve kendilerine Ege'de bir kasaba bulunan villasını miras bıraktığını öğrenirler. Mirası elden çıkarmaya karar veren Haluk ve Emin, öncesinde kız arkadaşları ile birlikte villada tatil yapmaya karar verir. Ancak tatil için kasabaya geldiklerinde beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalırlar.

Yönetmen Atakan Şatıroğlu

Senarist Atakan Şatıroğlu, Berkay Berkman

Oyuncular: Alp Taş, Aslı Şimşek, Fırat Kaya

 

https://youtu.be/osRuq7YNXU8

Editör: TE Bilisim