JUNGLE CRUISE




Jungle Cruise, tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacı bulmak için zorlu bir maceraya atılan bir bilim insanı ve kaptanın hikayesini konu ediyor.

Bilim insanı olan Lily Houghton, yeni bir görev ile karşı karşıyadır. Efsaneye göre Amazon’da iyileştirme güçlerine sahip olan bir ağaç vardır ve Lily o ağacı bulmaya kararlıdır. Bunun için Amazon ormanlarına seyahat eden Lily, nehirde bulunan bir geçide ulaşabilmek için Frank’in köhne ama çekici teknesi La Quila’yı kiralamak zorunda kalır. Macera dolu bir yolculuğa çıkan Frank ve Lily, yağmur ormanlarının güzelliğinde saklanan bir çok tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Yönetmen Jaume Collet-Serra

Senarist John Requa, Glenn Ficarra

Oyuncular: Emily Blunt, Dwayne Johnson, Jesse Plemons

https://youtu.be/83_LPmW7frY

 

THE SUİCİDE SQUAD: İNTİHAR TİMİ




Dünyayı kurtarmak için ölüyorlar! Galaksinin Koruyucuları'nın yönetmeni James Gunn'dan The Suicide Squad: İntihar Timi, hapishaneden çıkabilmek için çabalayan kötü kahramanlara odaklanıyor.

Belle Reve, ABD'deki en yüksek ölüm oranına sahip olan hapishanedir. Süper Kötülerin tutulduğu bu yerden kurtulmak için her şey göze alınır. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin favori psikopatı Harley Quinn yap ya da öl görevini yerine getirebilmek için bir mahkumlar timi oluşturur. Ekip silahlandırılarak düşmanlarla dolu Corto Maltese adasına bırakılacaktır. Militan düşmanlar ve gerillarla dolu ormanda adım adım ilerleyen ekibe sadece Albay Rick Flag liderlik eder. Her hareketlerini izleyen Amanda Waller'ın teknoloji harikası cihazları ile zorlu bir maceranın içinde olan ekip, herhangi yanlış bir hareketlerinde öldürelecektir.

Yönetmen James Gunn

Senarist James Gunn, John Ostrander

Oyuncular: Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman

https://youtu.be/Nwf27Z7yIWc

 

DÜŞKAPANI




Düşkapanı, küçük bir çocuğun komşularının evinden mistik bir tılsım çalmasıyla yaşanan esrarengiz olayları konu ediyor.

Gail, kocası ve üvey oğlu Josh ile birlikte şehirden uzakta bulunan kır evine gider. Ancak adamın iş nedeniyle şehre dönmesi gerektiğinde Gail ve Josh baş başa kalır. Onların hayatı, Josh’ın gizemli komşularının evinden kötü bir tılsımı çalmasıyla bambaşka bir hal alır. Küçük çocuk tılsımı çalmasının ardından korkunç rüyalar görmeye başlar. Gün geçtikçe Josh’ın daha tuhaf davranışlar sergilemesinin ardından babası ve Gail, oğullarının kötü bir ruh tarafından ele geçirildiğinden şüphelenmeye başlar.

Yönetmen Kerry Harris

Senarist Dan V. Shea

HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR? HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR?

Oyuncular: Radha Mitchell, Henry Thomas, Finlay Wojtak-Hissong

https://youtu.be/CSq4LgkOvQA

 

UZUN AŞKIN KISASI




Uzun Aşkın Kısası, evlendiğinin ertesi günü uyandığında şok edici bir durumla karşı karşıya kalan genç bir adamın hikayesini konu ediyor.

Teddy, hayatını sürekli bir şeyleri erteleyerek geçiren genç bir adamdır. Onun hayatı, evlendiğinin ertesi günü uyandığında bambaşka bir hal alır. Teddy, her birkaç dakikada bir bir sonraki yıla atlamaktadır. Zaman geçip giderken Teddy, hızla değişen hayatını kontrol edemez. Bu durum üzerine Teddy, hayatının aşkını kaybetmemek ve kaçırdığı zamanları geri alabilmenin yolunu bulmak için çabalar.

Yönetmen Josh Lawson

Senarist Josh Lawson

Oyuncular: Rafe Spall, Zahra Newman, Ronny Chieng

https://youtu.be/AABncEkIluM

 

BİZE MÜSAADE




Bize Müsaade, bir iş için akıl hastanesine gittiklerinde kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan üç arkadaşın hikayesini konu ediyor.

TV sektöründen yakın arkadaş olan bir yönetmen, bir oyuncu ve bir senarist, danışmanlık vermek için Büyükada'da bir akıl hastanesine gider. Üç arkadaş iş için geldikleri hastanede görmemeleri gereken bir olaya şahit olur ve bu durum üzerine başhekim Sinan tarafından hastaneye hapsedilir. Hastaneden kurtulmaya çalışan üç arkadaşın, özgürlüklerine kavuşmaları için mükemmel bir plan yapmaları gerekir.

Yönetmen Giray Altınok

Senarist Giray Altınok

Oyuncular: Giray Altınok, Fırat Albayram, Sami Aksu

https://youtu.be/osy7tT1xz00


LÜBNAN SEMALARI




Lübnan Semaları, anavatanından ayrılarak Lübnan'da kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

1950'lerde Alice adındaki genç bir kadın, sıkıcı anavatanı İsviçre'den ayrılmaya karar verir. Yola koyulan Alice, güneşli ve hayat dolu bir yer olan Lübnan'a gider. Onun hayatı, ilk Lübnanlıyı uzaya göndermeyi planlayan astrofizikçi olan Joseph'e aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Alice'in yeni hayatında başlarda her şey yolunda gider. Ancak geçmeden Alice’ın hayatının en iyi yılları savaş tehdidiyle gölgelenir.

Yönetmen Chloé Mazlo

Senarist Chloé Mazlo, Yacine Badday

Oyuncular: Alba Rohrwacher, Wajdi Mouawad, Isabelle Zighondi

https://youtu.be/XbdIXqaUMK4

 

MEINSTREAM




Mainstream, fenomen olmaya çalışırken kendi kişiliklerinden uzaklaşan genç bir kadın ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor.

Genç bir kadın olan Frankie, arkadaşı ve kimi zaman da sevgilisi olan Jake ile birlikte çalışır. Toplumun neye değer verdiğini sorgulamaya başlayan Frankie, bu sırada gizemli Link ile karşılaşır. Bu karşılaşma, Frankie'nin ticaret karşıtı düşüncelerini videoya çekmeye karar vermesine yol açar. Jake'in liderliğinde Frankie ve Link, çok geçmeden internette yıldız haline gelir. Ancak menajerleri Mark'ın daha fazla para kazanmaları için baskı yapması ve Link'in eleştirdiği her şeyi yapar hala gelmesi Frankie'nin hayatını sorgulmasına neden olur.

Yönetmen Gia Coppola

Senarist Tom Stuart (II), Gia Coppola

Oyuncular: Andrew Garfield, Maya Hawke (II), Nat Wolff

https://youtu.be/Rlpm36Vi-3U

 

UZAK ÜLKE

 



On iki yaşında bir genç olan Paris, kampta kalmaktadır. Babasının annesi için yonttuğu hediyeyi almak isteyen Paris bunun için kamptan kaçar. Trabzon Rum’u olan Paris, kampa geri döndüğündeyse beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Mübadiller gönderilmiş ve kamp boşaltılmıştır. Yeni rejimin hain ilan ettiği Binbaşı Osman ise boşaltılan kampa kapatılır. Köklerin ve bağlığın sorgulandığı bu kamp alanı, Binbaşı Osman ve Paris’in yeni gemi gelene kadar vatanı olur.

Yönetmen Erkan Yazıcı

Senarist Erkan Yazıcı

Oyuncular: Haydar Şişman, Abdurrahman Gönan

https://youtu.be/ybrHt4odVNU 
Editör: TE Bilisim