SNAKE EYES: G.I. JOE ORİGİNS



Snake Eyes: G.I. Joe Origins, bir Japon klanının varislerinin hayatını kurtarmasıyla klana kabul edilen Snake Eyes'ın hikayesini konu ediyor.

Japonya’ya giden Snake Eyes, burada Arashikage tarafından bir ninja savaşçısı olmanın yöntemlerini öğrenir. Arashikage'nin ona sunduğu bir diğer şeyse hep özlemini çektiği yuvadır. Kendisine yeni bir dünya kuran Snake Eyes'ın hayatı, geçmişinden gelen sırların ortaya çıkmasıyla alt üst olur. Sırların ortaya çıkması, Snake Eyes’ın onuru ve sadakatinin sınanmasına neden olur.

Yönetmen Robert Schwentke

Senarist Evan Spiliotopoulos, Anna Waterhouse

Oyuncular: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó

https://youtu.be/osSTsX5P-us

19 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler... 19 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler...

 

YEŞİL ŞÖVALYE




Yeşil Şövalye, krala sadakatini ispat etmek için düşmanı Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Sir Gawain’in hikayesini konu ediyor.

Sir Gawain, Kral Arthur’un yuvarlak masa şövalyelerindendir. Kral Arthur'a olan sadakatini kanıtlamak isteyen Sir Gawain, bu yüzden kendisine meydan okuyan Yeşil Şövalye ile zorlu bir mücadeleye girişir. Büyük bir yenilgiye uğramasının ardından Yeşil Şövalye, Sir Gawain'e tuhaf bir teklifte bulunur. Bu teklif Sir Gawain'in destansı bir maceraya atılmasına neden olur.

Yönetmen David Lowery

Senarist David Lowery

Oyuncular: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton

https://youtu.be/XYMEZ2n685s

 

KAYIP KIZ




Kayıp Kız, kaybolan bir kızın peşine düşen bir gazetecinin hikayesini konu ediyor.

New York’ta yaşayan Christian Bake, gazetecilik yapan genç bir adamdır. Christina, 12 yaşında bir Afrikalı-Amerikalı kız olan Monique Watson'un ortadan kaybolmasıyla ilgili araştırma yapmakla görevlendirilir. İşini en iyi şekilde yapmaya çalışan Christian, konuyu araştırırken küçük kızın kaybolmasıyla ilgili ilk ipucuna ulaşır. Kariyerini riske atıp, kendisini tamamen küçük kızı bulmaya adayan Christian, zamana karşı yarışmak zorunda kalır.

Yönetmen Vlad Feier

Senarist Vlad Feier, Peter Gutter

Oyuncular: Johnny Whitworth, Afton Williamson, Zazie Beetz

 

https://youtu.be/TbGNqGvRRHU

 

LANETLİ KARDEŞ




Lanetli Kardeş, çizdiği resimlerin bir dizi cinayetle bağlantılı olduğunu fark eden bir kızın hikayesini konu ediyor.

Genç bir kadın olan Cassie, sorunlu bir sanatçıdır. Korkunç rüyalar gören Cassie, bunları tuvale aktarmaya başlar. Genç kadın, bir süre sonra çizdiklerinin gerçek hayatta işlenen cinayetler olduğunu fark eder. Bu sırada arkadaşları ve aile üyelerinin teker teker ölmeye başlaması ise işlerin iyice karışmasına neden olur. Çizdikleri ile katil arasında bir bağlantı olduğunu fark eden Cassie, cinayetleri durdurmak ve kendisini bu kabustan kurtarmak için geçmişi ile yüzleşmek zorundadır.

 

Yönetmen Sam Barrett

Senarist Sam Barrett, Robbie Studsor

Oyuncular: Amanda Woodhams, Liam Graham, Nicola Bartlett

 

https://youtu.be/_2l9z3-5JMQ

 

BİR DAHA ASLA KAR YAĞMAYACAK




Bir Daha Asla Kar Yağmayacak, müşterilerinin hayatını değiştiren bir masörün hikayesini konu ediyor.

Ukraynalı Zhenia, Polonya’da masör olarak çalışan bir göçmendir. Zengin bir topluluğun içine dahil olan Zhenia, çalıştığı insanların maddi olarak sıkıntıları olmasa da manevi olarak mutsuz olduklarını fark eder. Mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışan Zhenia, müşterilerini kendisine hayran bırakır. Elleri ile müşterilerini iyileştirip, gözleri ile onların ruhlarına dokunan Zhenia, zamanla müşterilerinin hayatını değiştirmeye başlar.

Yönetmen Malgorzata Szumowska, Michal Englert

Senarist Malgorzata Szumowska, Michal Englert

Oyuncular: Alec Utgoff, Maja Ostaszewska, Agata Kulesza

 

https://youtu.be/x4yPJvvH6sA

  
Editör: TE Bilisim