VENOM: ZEHİRLİ ÖFKE 2



Venom adı verilen bir organizmanın taşıyıcısı olan Eddie Brock'un hikayesinin anlatıldığı "Venom" filminin 2. devam halkası olan yapımda başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ve  Shriek'in Venom ile mücadelesi konu ediliyor.

Vücudunu paylaştığı Venom ile yaşamaya alışmaya çalışan Eddie Brock, artık eski hayatına geri dönmek ister. Venom tüm gününü kötü adamları döverek ve muazzam açlığını tatmin ederek geçirmek isterken, Eddie bir gazeteci olarak kariyerine yeniden başlamak için mücadele eder. Eddie, başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ile röportaj yaparak kariyerini alevlendirmeyi planlar. Ancak onunla iletişime geçmesi Eddie'nin kendisini beklenmedik maceraların içinde bulmasına neden olur.

Yönetmen Andy Serkis

Senarist Kelly Marcel, Todd McFarlane

Oyuncular: Tom Hardy, Stephen Graham, Woody Harrelson

https://youtu.be/1Tjrz5_DwtY

 

 

SON DÜELLO




Norman (Normandiya'da yaşayan Frenk ve İskandinav kökenli halk) şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Hakim açısından ise Le Gris avantajlı konumdadır. Mahkemenin yeni kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirmiş olacak ve eğer ki Le Gris hayatta kalırsa da aklanacaktır. Ayrıca eğer ki Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanarak yakılacaktır.

Yönetmen Ridley Scott

Senarist Nicole Holofcener, Matt Damon

Oyuncular: Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer

https://youtu.be/vN6QqJAXVK8

 


CADILAR BAYRAMI ÖLDÜRÜR




Laurie Strode, maskeli canavar Michael Myers’ı evinin bodrumunda kızı Karen ve torunu Allyson ile kafese kapatop ateşe verdiklerinde içine düştüğü kâbusun artık sona erdiğini düşünür. Sonunda hayatını karartan kişiyi öldürdüğünü düşünen Laurie, hayati önem taşıyan yaralarıyla hastaneye gider. Ancak Michael, hayatta kalmayı başarmıştır. Michael'in yeniden kan dökme ritüeline başlamasıyla Laurie, yeniden büyük bir savaşa hazırlanır. Michael’ın ilk saldırısından kurtulanlardan oluşan gruba katılan Laurie, Karen ve Allyson, Michael’ı sonsuza dek yakalamak üzere harekete geçer.

Yönetmen David Gordon Green

Senarist Scott Teems, David Gordon Green

Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak

https://youtu.be/79tOEOaSvik

 

Bu hafta gösterimde olan filmler neler? Bu hafta gösterimde olan filmler neler?


FANTEZİLER




Fanteziler, hayatlarının saklı kalmış taraflarını keşfedip, fantezileriyle yüzleşen altı çiftin hayatına odaklanıyor.

Fanteziler sayesinde mutluluğu yeniden keşfeden altı çifte odaklanılan filmde, roleplay, cinsel perhiz, teşhircilik gibi konular ele alınıyor.

Yönetmen Stéphane Foenkinos, David Foenkinos

Senarist Stéphane Foenkinos, David Foenkinos

Oyuncular: Karin Viard, Jean-Paul Rouve, Ramzy Bedia

https://youtu.be/HL7EiTci86E

 


HEP YEK 4: BELA OKUMA ALTAN




Beladan uzak duramayan Altan ve isim benzerliğiyle mevzuya dahil olan Gürkan, bu sefer daha büyük bir bela olan Ali Kaptan'a bulaşır. Şeytan'ın yeryüzündeki gölgesi olarak nam salan Ali Kaptan'ın kendisine has işkence yöntemleri vardır. Başına gelen olaylardan sıyrılmaya çalışan ikili, uçkur belasına kendilerini daha beter durumların içinde bulur. Ali Kaptan'a hayatları pahasına borçlanan ikiliyi, Gürkan'ın aşiret reisi olan dayısı Ferruh kurtarmaya çalışacaktır.

Yönetmen Özgür Bakar

Senarist Bilal Kalyoncu, Özgür Bakar

Oyuncular: İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Yıldırım Memişoğlu

https://youtu.be/GIWq3A6EAqM

 


CEBERRUH




Ceberruh, korkunç olayların yaşandığı bir yere kamp yapmaya giden bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor.

Kamp tutkunu olan 5 yakın arkadaş, daha önce görmedikleri bir yerde tatil yapmaya karar verir. Yeni kamp alanları, önceden tercih ettikleri yerlere göre oldukça farklıdır. Grubun kamp yapacakları alanda 1 sene önce bir grup vahşice öldürülmüştür. Kamp alanı hakkında öğrendikleri ekibi huzursuz etse de tatillerini yapmaktan vazgeçmezler. Son anda 5 kişilik gruba yabancı birinin dahil olması ise işlerin karışmasına neden olur. Grubun tatilleri daha öncekiler gibi güzel mi geçecek yoksa tatilleri kabusa mı dönecektir?

Yönetmen Buğra Kekik

Senarist Buğra Kekik

Oyuncular: Erkan Çelik, Hülya Diken, Meriç Akay

https://youtu.be/ZHXVH1VJPpc

 


MİNİ FENOMEN




Yönetmen koltuğunda Umut Ertek'in oturduğu "Mini Fenomen" filminin oyuncu kadrosunda Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Özcan Melek, Öykü Şahin, Sait Yüksel gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Umut Ertek

Senarist Umut Ertek

Oyuncular: Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Özcan Melek

https://youtu.be/FkO_Fd7ppR8

 

 

ŞEYTANI ARARKEN




Şeytanı Ararken, şeytan aramak için gittikleri köyde kendilerini büyük bir kâbusun içinde bulan bir grup gencin hikayesini konu ediyor.

Metin, Doğuş, Kübra ve Can, aynı evde yaşayan üniversite öğrencileridir. İnternette dolaşırken bir köyde şeytanın olduğunu öğrenen Metin, şeytanı aramaya karar verir. Vakit kaybetmeden yola çıkan gençlere, arkadaşları Damla da eşlik eder. Şeytanı aramak için çıktıkları bu yolculukta gençler, şeytanın kendilerini beklediğinden bihaberdir.

Yönetmen Ahmet Faik Akıncı

Oyuncular: Can Şallıoğlu, Metin Yüksel, Damla Nur Yılmaz

https://youtu.be/CvrPqV9jJkQ

    
Editör: TE Bilisim