Maddi durumu yetersiz ailelerin okuma istekli çocuklarına yaşam boyu eğitim imkanı sunan TOÇEV ve International Dunnage iş birliğiyle “Güvenli Bir Dünya İçin, İçimden Geldiği Gibi” sergisi hayata geçirildi. Sergi kapsamında Binbirdirek Sarnıcı’nda sanal olarak görülebilen resimlerin satışından elde edilen tüm gelir TOÇEV’e bağışlanacak.


Çubuklu Silolar'da çocuklara atölyeler... Çubuklu Silolar'da çocuklara atölyeler...

Maddi durumu yetersiz ailelerin okuma istekli çocuklarına yaşam boyu eğitim imkanı sunan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitimi Vakfı (TOÇEV), International Dunnage ile önemli bir projeye imza attı. Proje kapsamında 5 ila 10 yaş arasındaki çocuklar, Emel Niğdeli’nin sanat koordinatörlüğünde Dunnage hava yastıklarının üzerine en sevdikleri karakterleri içlerinden geldiği gibi resmetti. Ortaya çıkan muazzam eserlerden oluşturulan “Güvenli Bir Dünya İçin, İçimden Geldiği Gibi” sergisi, İstanbul’un en güzel tarihi yerlerinden biri olan Binbirdirek Sarnıcı’nda sanal olarak ziyaretçilere açıldı.


Sergilenen resimlerin satışından elde edilecek tüm gelir, çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak TOÇEV’e bağışlanacak. 
Editör: TE Bilisim