GONCOURT ÖDÜLLÜ YAZAR TÜRKİYE’YE GELİYOR GONCOURT ÖDÜLLÜ YAZAR TÜRKİYE’YE GELİYOR

Moda Sahnesi ara vermeksizin oyun üretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon iki yeni oyunu (babamı kim öldürdü, ormanlardan hemen önceki gece) hem yüz yüze hem de online olarak seyirciyle buluşturduktan sonra 2021-2022 sezonunda da üç yeni oyunla seyirci karşısına çıkacak.

 

Seyirciyle buluşacak ilk oyun Magali Mougel’in yazdığı Reyhan Özdilek’in çevirdiği SUZY STORCK. Yönetmenliği Kemal Aydoğan’ın, sahne tasarımını Cansu Aslan’ın, ışık tasarımını İrfan Varlı’nın, müziğini Dengin Ceyhan’ın yaptığı, Reyhan Özdilek, Aybanu Aykut, Mert Şişmanlar, Çağlar Yalçınkaya’nın rollerini üstlendikleri oyun 4 Eylül’de prömiyer yapacak.

İkinci olarak eylül ayı sonunda Yasin Yürekli’nin yönettiği çocuk oyunu prömiyer yapacak. Oyunda Zeynep Güngörenler, Ayşegül Çaylı, Cem Burçin Bengisu, Mertkan Erkan rol alıyorlar.

Moda Sahnesi’nin bu yıl bitmeden prömiyerini yapacağı üçüncü oyun bir klasik: YERALTINDAN NOTLAR. Dostoyevski’nin bu tanınmış eserini Kemal Aydoğan oyunlaştırıp, yönetecek. Oyunda Gökhan Azlağ ve Sinem Kurt oynayacaklar.

Bu oyunların dışında geçtiğimiz sezonlarda seyirciyle buluşan Yeni Bir Şarkı (MargueriteDuras), Babamı Kim Öldürdü (Edouard Louis), Bütün Çılgınlar Sever Beni (Stefan Tsanev), Ormanlardan Hemen Önceki Gece (Bernard-Marie Koltes) oyunları oynamaya devam edecek.

 

Tüm bu oyunların biletlerine www.modasahnesi.com adresinden ulaşılabilir. 
Editör: TE Bilisim