TMC’ninyapımcılığını üstlendiği, başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel’in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan ve Barış Yıldız’ın rol aldığı “Familya”nın altı parçadan oluşan dizi müzikleri albümüdijital platformlardaki yerini aldı! Ödüllü müzisyen Cem Tuncer ve Kerem Türkaydın imzasını taşıyan parçaların tamamının müzik ve düzenlemeleri sanatçılara ait.

Yönetmenliğini Can Yücel, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği “Familya”Uğraş Güneş kaleme alıyor. Müzisyenlerden Cem Tuncer; “Güllerin Savaşı”, “Aşk Yeniden”, “Maral”, “O Hayat Benim”, “Umutsuz Ev Kadınları” gibi dizi müziklerinin yanısıra, “Dilber’in Sekiz Günü”ve“Ali’nin Sekiz Günü” filmlerinin müziklerini yaptı. Tuncer, İstanbul ve Ankara Film Festivalleri ile Antalya Televizyon Ödülleri’nde en iyi müzik ödüllerinin sahibi.

Familya”, 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye- Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle, herkes büyük bir sevinç yaşarken, parçalanan Beyoğlu ailesinin ve baba Yaşar Beyoğlu’nun (Uğur Yücel) yıllar sonra aldığı bir haberle yeniden ailesini bir araya getirme çabasını anlatıyor. Her Salı akşamı saat 20:00’de FOX TV’de ekrana gelen “Familya”nın dizi müzikleri albümü tüm dijital platformlardan indirilebilir ve dinlenebilir.

Editör: TE Bilisim