Filmde, yolları ayrı düşen ekibin Kayınço Gökhan'ın 17 yaşında bir kızının olduğunun ortaya çıkmasıyla başlarından geçenler anlatılıyor.  
 
Filmin Yönetmeni Murat Şeker ve oyuncuları özel gösterim için 25 Kasım Pazar Günü Kent Meydanı AVM'de izleyici ile buluştular.  Saat 15.00'de Avşar Sinemaları'ndaki özel gösterime katılan ekip tekrar Bursalılarla buluşarak özlem giderdi. Hakan Bilgin, Çağla Irmak, Murat Şeker, Ali Tanrıverdi, Murat Akkoyunlu'nun katıldığı özel gösterim renkli görüntülere sahne oldu.




Kent Meydanı AVM'nin Türkiye çapında filmi izleme rekoru kırarak ilk üçte olduğunu belirten Yönetmen Şeker Bursalılara Çakallarla Dans 5'e gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. "Kent Meydanı AVM'ye gelen tüm sinemaseverleri tebrik ediyoruz. Biz de size teşekkür etmek için buraya geldik." dedi. 8 yıldır Çakallarla Dans macerasının devam ettiğini belirten Tanrıverdi ise "İki sene sonra 6. filmde görüşürüz" diyerek Bursalıları selamladı. İki salonda birden gösterilen filme ve oyunculara Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. 
  
Editör: TE Bilisim