Rol aldığı yapımlarla ve oynadığı karakterlerle her zaman fark yaratmayı bilen oyunculardan Burcu Salihoğlu, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı geçtiğimiz hafta vizyona giren “Kötü Çocuk” filminde ise genç başrol Meriç’in annesi Nermin’i canlandırıyor. Genç yazar ve oyuncu kadrosu ile TAFF’ın profesyonelliği birleşince ortaya renkli, enerjik ve güvenilir bir çalışma ortamı çıktığını belirten Salihoğlu, A’dan Z’ye tüm ekibin set boyunca disiplin ve güler yüzle çalıştığını söyledi.

Genç oyuncuların, oyuncu koçlarıyla sıkı bir çalışma halinde olmasını profesyonel ve işine değer veren bir kuşağın habercisi olarak gören Salihoğlu, sözlerine şöyle devam etti; “Keşke sektörde genç ya da usta ayırmaksızın her oyuncuya sette destek verebilecek bir oyuncu koçu ile çalışma alışkanlığı gelişse... Bu durum yönetmeni, oyuncuları ve tüm seti çok daha hızlı, motivasyonu yüksek bir noktaya çıkaracak ve dramaturjisi doğru yapılmış ince işlenmiş oyunculuklar içeren yapımlar izlememize yol açacaktır. Tabi oyuncu koçu tanımlamasını doğru yapmak gerekli ayrıca, bizde koçla çalışmayı kendine hakaret sayabilecek oyuncu ve yönetmenlerin var olduğu ihtimali de üzücü bir gerçek. Sonuçta rol, ancak oyuncunun malzemesi doğru yönlendirilirse istenen düzeye gelecektir.”

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Burcu Salihoğlu, aynı zamanda Tümay Özokur Atölye’de de eğitim vermeye devam ediyor.

Editör: TE Bilisim