“Geniş Aile Her Türlü” filmi için yükseklik korkusuna rağmen iki kişilik özel uçuş aracı Gyrocopter’e binen Ufuk Özkan, 12 saat süren çekimler sonunda fobisini yendi.

 

98 Bin Euro’ya (yaklaşık 334 Bin TL) satılan saati ise 6000 TL’ye kiralanan gözde uçuş aracı Gyrocopter’e binmek zorunda kalan  Ufuk Özkan havada ecel terleri döktü.

“Geniş Aile Her Türlü” ’nün Kıbrıs’ta gerçekleştirilen çekimlerinde  Ufuk Özkan dublör kullanmak istemedi.  20 saatlik profesyonel uçuş eğitimi alan Özkan,fobisini yenebilmek için iki kişilik özel helikoptere bindi.

 

“Cevahir aşkına ya Allah Ya bismillah deyip bindim. Hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Kaç kez  havalandık, kaç kez yere  indik, sayamadım ama  bu çekimin ardından artık  ne korku kaldı ne fobi.” şeklinde açıklama yapan oyuncu film sayesinde fobisinden kurtulduğunu belirtti.

Kumarhaneler Kralı Paçacı’ya yüklü miktarda borçlanan   Cevahir ve Bilal’in  bu kez Kıbrıs’ta geçen kahkaha ve sürprizlerle dolu  maceralarını konu alan “Geniş Aile Her Türlü” 4 Kasım’da vizyonda.

Editör: TE Bilisim