MİCHAELA ASTRO ÖNGÖRÜLERİYLE 2024 GELİYOR MİCHAELA ASTRO ÖNGÖRÜLERİYLE 2024 GELİYOR
Amerika ve Avrupa film endüstrisinin tecrübeli ismi Nadira Akhonova, “SHAME” isimli gerilim korku tarzındaki filminin çekimlerini Kayhan Başoğlu yönetmenliğinde tamamlarken Türk oyuncuların çalışmalarından çok memnun olduğunu dile getirdi.

Yapımcılığını üstlendiği “SHAME” isimli gerilim korku tarzı filmin oyuncusu olarak da sinema izleyicisiyle buluşacak olan Nadira Akhanova, 
“Taht Hakkı: Abdülhamid”, “Rüya”, “Paramparça”, “Adi mutluluk” gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Ceyhun Mengiroğlu ile başrolü paylaştı. 

“SHAME” isimli sinema filminin dünya çapında dağıtımını yapmanın yanında önemli festivallerde de boy göstermek istedikleri vurgusunu yapan Nadira Akhonova, korku filmlerine farklı bir bakış açısı getirdiklerini vurgularken “Korku evrensel bir duygudur ve tüm kültürlerde korkuya neden olan hikâyeler ve durumlar vardır. İnsanlar bir filmi denetimlediklerinde, bir başkasının gerçeği ve vizyonunda durmaya zorlanırlar ve bunu yaparak, izledikleri karakterlerle olan farklılıklarından ziyade benzer olduklarını görmezler. Bir korku filmi doğru çekildiğinde bu deneyimi daha derin ve daha fazla yaşatabileceği aşikar. Korku filmleri artık sadece kan ve cesaretten ibaret değil, daha psikolojik kapsamlı olup içimizdeki canavarların ayna görevini üstlenmektedir. Çoğu zaman gerçekten korkutucu olan biziz, hangi sebeplerden olursa olsun ve bu da benim korkuyu filme almam için gerçekten ilginç ve aslında iddialı bir seçim haline getiriyor” dedi.

Önümüzdeki günlerde Türkiye’deki çalışmalarına hız vereceğini de ifade eden Nadira Akhonova, yapımcılığı yanında oyunculuk yeteneğini de dünya platformuna taşımak istediğini sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilisim