Saygın Medya - Saygın Kurt tarafından düzenlenenen Mersin Sağlıkta Başarı ve Yaşam Ödülleri Töreni, Divan Mersin sponsorluğunda 8 Nisan 2021 Perşembe akşamı gerçekleşecek. Sağlık çalışanlarının yanı sıra ünlü isimlerin de boy göstereceği ödül törenini, sahnelerin deneyimli ismi Şenol İpek ve başarılı Sunucu Merve Akıncı sunacak.

Mersin sağlık sektörünün ve cemiyetin önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek ödül töreninde, Mersin’in sağlık markaları da ödüllendirilecek. Alanlarında en iyilerin ödüllendirileceği Mersin Sağlıkta Başarı ve Yaşam Ödülleri Töreni, Covid-19 kurallarına uygun şekilde düzenlenecek.

Diyabetle Mücadelede Büyük Buluşma Gerçekleşti Diyabetle Mücadelede Büyük Buluşma Gerçekleşti

Ödül verilecek kategorilerden bazıları şöyle; Yılın Sağlık Dizisi, Yılın Sağlık Dizi Oyuncusu (Erkek/Kadın), Yılın Sağlık Programı, Sağlıkta Yaşam Boyu Başarı Ödülü. Bu kategorilerin yanı sıra, Mersin’de görev yapan birçok sağlık çalışanı, sağlık kurum ve kuruluşu da ödüllendirilecek.

Ayrıca Mersin Sağlık Ödülleri kapsamında,Bodrum Azka Otel ve YDA Dalaman Airport sponsorluğunda, üç sağlık çalışanı ve ailesine Bodrum ve Marmaris’te birer hafta her şey dahil tatil hediye edilecek. 

Editör: TE Bilisim