Çocuklar, Bulvar 216 Cinemo’da hem eğlenecek hem öğrenecek 

Çocukları günümüzün görüntü bombardımanından uzak tutmak artık pek kolay değil, ama dünyalarını zenginleştirecek, onlara iyi gelecek hikayelerin anlatıldığı filmlerle yollarını kesiştirmek mümkün. Sinema kültürüne yepyeni bir vizyon kazandırma anlayışıyla yola çıkan Cinemo, çocukları hem eğlendirecek hem de gelişimlerine faydalı olacak filmlerle bir araya getirecek.

Çocukları doğru yaşta doğru filmlerle buluşturmak için ebeveynlerin en büyük yardımcısı “Çocukla Sinema”nın her ay CİNEMO için yapacağı seçkide sinema eleştirmeni, senarist, aynı zamanda “Çocukla Sinema” (Çocuklarınız için Film Seçme Rehberi) adlı kitabın yazarı Burak Göral, her Cumartesi saat 13.00’da Bulvar 216 Cinemo’da düzenlenen “Çocukla Sinema” etkinliğinde çocuklarla bir araya gelecek.

Burak Göral’la birlikte çocuklar, o aya özel olarak belirlenen temaya uygun seçki filmleri izleyecek ve filmler üzerine söyleşiler gerçekleştirecek.

Mart ayının teması “Hayatın güçlüklerine karşı cesur olabilmek”

 

Her hafta Cumartesi günü 13.00 seansında Bulvar 216 Cinemo’da düzenlenecek etkinliğin, Mart ayı teması “Hayatın güçlüklerine karşı cesur olabilmek”.

Mart ayı temasına uygun olarak seçilen Moana (6+), Küçük Cadı Kiki (7+), Ralph ve İnternet (7+), Taş Devri Firarda (7+) filmleri de mart ayı boyunca her hafta“Çocukla Sinema” etkinliğinde Bulvar 216 Cinemo’da çocuklarla buluşacak.  

Çocuklara hayatı filmler üzerinden daha doğru algılayabilmeleri konusunda farkındalık yaratması amaçlanan Cinemo ve “Çocukla Sinema” etkinliği, çocukların filmdeki mesaj ve karakterleri daha doğru algılamalarına ve duygusal dünyalarını da geliştirme fırsatı sunacak.

Etkinliğin biletleri biletinial.com’dan temin edilecek.

 

Film ve gösterim tarihleri

 

7 Mart - Moana (6+)

14 Mart - Küçük Cadı Kiki (7+)

21 Mart - Ralph ve İnternet (7+)

28 Mart - Taş Devri Firarda (7+)

Editör: TE Bilisim