Scrat’in meşe palamudu peşindeki destansı takibi, onu kazara Buz Devri Dünyası’nı dönüştürecek ve tehdit edecek olayların yaşanacağı evrene fırlatır. Sid, Manny, Diego ve sürünün geri kalanı,  kendilerini kurtarmak için evlerini terk etmek zorunda kalırlar. Egzotik topraklara doğru başlayan yolculuk, karşılaştıkları yeni karakterlerle birlikte eğlenceli bir maceraya dönüşür.

Dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler, tarihin en büyük ikinci animasyonu Buz Devri’ni çok seviyorlar. Her yeni hikaye , macera, mizah ve sevgi çıtasını bir aşama daha yükseltiyor. BUZ DEVRİ:BÜYÜK ÇARPIŞMA serinin en büyük ve en iddialı filmi olmaya aday.  İzleyicileri Geotopia adındaki yepyeni bir kozmik dünya ile tanıştıracak olan Buz Devri, sevilen karakterlerin bu dünyadaki yeni macerasına bizi davet ediyor.

Yönetmen Michael Thurmeier, meşe palamudu kovalayıcısı için yeni bir evren bulma fırsatını değerlendirdiğini söylüyor. “Scrat’in çok fazla şey yapabilme potansiyeli olduğunu gördüm.” diye ekliyor. “Animasyon karakterleri arasında gerçek bir klasik olmayı başardı. Scrat, ona ne olursa olsun asla azminden vazgeçmiyor.”

Filmde Scrat’i aşması için yepyeni engeller bekliyor.  Bu sefer yerçekiminin gücüyle uğraşmalı, ileri teknolojiyi anlamalı ve kozmik evrenin sonsuz gizemini çözmelidir.

 

Vizyon tarihi:                                  15 Temmuz 2016 (1s 30dk)

Yönetmen     :                                  Mike Thurmeier, Galen T. Chu

Oyuncular    :                                  Ray Romano, Simon Pegg, John Leguizamo

Tür                 :                                  Animasyon, Aile

Ülke               :                                  ABD

Editör: TE Bilisim