Şafak Güçlü hem Hollywood’da hem Türkiye’de adından bahsettiriyor...

 

Türkiye’nin İlk İslami-Korku Filmi BÜYÜ ile Türk Korku Sineması Akımını başlatan Şafak GÜÇLÜ yazdığı kitap ve senaryolarla hem Hollywood’da hem de. Türkiye’de başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

3 yıldır Amerika da yaşayan Şafak GÜÇLÜ, Yine ani bir kararla Amerika ya yerleşen Ünlü yönetmen Biray DALKIRAN’labu sefer de Hollywood’u sallamaya hazırlanıyor.


Senaryosunu Dalkıran’la birlikte Los Angeles’dakaleme aldıkları , Yönetmenliğini Biray DALKIRAN’ın üstleneceği “CrossBreed” (Melez) Adlı korku filmi ile şimdiden Hollywood’da adlarını duyuran GÜÇLÜ senaryo çalışmalarını hızlandırırken başta IMDb, Screen Anarchy, Movies with Butter olmak üzere pek çok referans sinema sitesi Hollywood’un ilk Türk yapımı korku filmi “The Crossbreed”i haber yaparak okurlarına tanıttı.

Şafak GÜÇLÜ, bir yandan Los Angeles’da gerçekleşecek çekimler için gün sayarken bir yandan da Türkiye’de çıkacak olan BÜYÜ ”Lanetin Şafağı” Adlı yeni romanının heyecanını yaşıyor.

2014 Yılında Türkiye’nin İlk Türk Anadolu Folk  Korku Romanları LOHUSA ‘’Ümmü Sübyan”, SiCCİN ve KARABASAN ilelistelerde ilk sıralara yerleşen GÜÇLÜ son romanı BÜYÜ “Lanetin Şafağı” ile 2017 de okuyucularını korkutmayı hedefliyor!

Editör: TE Bilisim