"Star Trek Sonsuzluk" dünya çapında popüler olan, Gene Roddenberry’nin yarattığı ve 2009’da J.J. Abrams tarafından yeniden sunulan Star Trek serisinin yeni filmi, USS Atılgan ile cesur mürettebatının bu epik yolculuğunun başında yönetmen Justin Lin (Hızlı ve Öfkeli serisi) bulunuyor. Sonsuzluk’ta Atılgan mürettebatı bilinmeyen uzayın uzak köşelerini araştırıyor ve kendilerini ve Federasyon’un temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyorlar.

PARAMOUNT PICTURES ve SKYDANCE Sunar Bir BAD ROBOT / SNEAKY SHARK/ PERFECT STORM ENTERTAINMENT Yapımı “STAR TREK SONSUZLUK”.

Sorumlu yapımcılar Jeffrey Chernov, David Ellison, Dana Goldberg and Tommy Harper.

Yapımcılar J.J. Abrams, Roberto Orci, Lindsey Weber, ve Justin Lin. Gene Roddenberry tarafından yaratılan “Star Trek”e dayanmaktadır.Yazarlar Simon Pegg & Doug Jung. Yönetmen Justin Lin.

Oyuncular: John Cho, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoë Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin, Sofia Boutella ve Idris Elba. 

VİZYON TARİHİ: 29 AĞUSTOS 2016

Özel Not
: 19 Haziran 2016’da Star Trek ailesinin bir üyesini kaybetti. Anton Yelchin’in beklenmedik ölümü Sonsuzluk oyuncu kadrosunu ve teknik ekibini çok üzmüştür. Oyuncular, teknik ekip ve tüm dünyadan hayranlar Pavel Chekov karakterini ve Anton’a olan sevgilerini ifade ettiler.

Yelchin, sinemaya olan derin, daimi sevgisi ve tutkunu olduğu işi yaptığından dolayı olan kişisel minnettarlığıyla hatırlanacaktır. “Sette olduğum her gün için minnettarım. Olduğumdan daha az minnetle davrandığımı düşünüyorum. Bundan dolayı kendi adıma büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Çünkü bu güzel, muhteşem işi yaptığımız için son derece şanslıyız. Birinin izlemesi için bu görüntüleri işlemek için harcanan çaba ve insan gücü inanılmaz ve bunun bir parçası olmak çok özel.”

Yelchin şöyle anlatmış: “Chekov’un kahramanlık anları vardır. Ama onu canlandırmanın keyifli yanı komikliği ve iyimserliği. Walter Koenig’in (orijinal Chekov) neşeli yanı karaktere çok güzel yansımız. Onu canlandırdığım için son derece şanslı hissediyorum.”

J.J. Abrams şunları söylüyor; “Anton’la çalışmayı çok sevmiştim. Son derece iyi biriydi. Gittiğine inanamıyor ve kabullenemiyorum.”

Editör: TE Bilisim