San Francisco'nun 80 kilometre dışındaki ıssız bir alanda, dünyanın en perili evi yer alıyor. Sarah Winchester'ın (Oscar Ödüllü Helen Mirren) Winchester servetinin vârisinin yaptırdığı bu ev, ucu bucağı olmayan bir ev. Yıllardır haftada yedi gün, 24 saat boyunca inşa edilen bu yer, yedi katlı ve yüzlerce odası var. Dışarıdan bakan biri için burası, rahatsız bir kadının deliliğinin devasa bir yapıtı. Ana Sarah bunu kendisi için, yeğeni için (Sarah Snook) ya da eve çağırdığı Doktor EricPrice (JasonClarke) için yapmıyor. İntikam dolu hayaletler için bir hapishane, bir tımarhane yapıyor. Ve içerinde en korkutucu olanın, Winchester'larla görülecek bir hesabı var.


Sarah Winchester (Oscar Ödüllü Helen Mirren) devasa bir servetin vârisi ve bunu sağlayan şirketin büyük pay sahibi olmanın da ötesinde biriydi. Kendisi aynı zamanda Kaliforniya, San Jose'deki sekiz odalı bir çiftlik evini, giderek büyüyen, açıklanamayan hayalet odalarıyla dolu bir labirente dönüştüren planın da mimarıydı.

Burası tek bir amaç için yapılmıştı: Perili olması için. Ana plansa bir Winchester tüfeği tarafından alınan canların öldürüldüğü dünyaları yeniden yaratmak..... 

Yaslı dul, bunu tarifsiz olanla yüzleşmek için yapıyordu. Mağdur ya da cani, yüzlerce intikam dolu ruh, kimi iyi kimi kötü, bu akıl hastanesine hapsedilmişti ve Sarah da hapishane müdürüydü.

ViZYON TARİHİ: 20 NiSAN, 2018 SÜRE: 99 DAKİKA


Editör: TE Bilisim