“Çift’lik Bank Tosun Firarda” isimli sinema filmide,  Burak Alkaş, Fercan Bay, Murat Övüç, Yaşar Şengül, Tayfun Sav, Gökhan Çelik, Vahdet Özen ve Duygu Özlen gibi önemli isimler rol alırken ünlü tiyatro oyuncusu Oya Kumava’da farklı bir karakterde beyaz perdede boy gösterecek.

 

“Çift’lik Bank Tosun Firarda” filmi, duyulmasıyla birlikte izleyici tarafından merakla beklenirken, bu kez yaşananlar komik bir dille anlatıldı.. Yapımcı ve yönetmen İsmail Hakkı Koç, “Bizim amacımız aslında mağdur olan vatandaşlarımızın bu mağduriyeti bir daha yaşamamaları açısından, konuyu mizahi bir dille ve keyifli bir komedi filmi yaparak anlatmak” dedi. 

 

Filmde fitne fesat bir köylü kadınını canlandıran Oya Kumova, oyunculuğuyla yine kendini aşarken “Tiyatro başka bir dünya, 11 yıldır sahnelerdeyim, sinema filmi bir oyuncuya başka hazlar veriyor. Gelen dizi ve sinema filmlerine sıcak bakmamıştım, Çift’lik Bank Tosun Firarda filminin seti benim bu düşüncemi yıktı” dedi.

Sevilen oyuncu Çift’lik Bank Tosun Firarda filminde hepimizin içinde mahallesinde olan tanıdık bir karaktere kendi oyunculuk yorumuyla farklı bir bakış açısı kattığını dile getirirken “Çift’lik Bank Tosun Firarda filmi komediye farklı bir bakış ve yeni bir pencere” diyerek nitelendirdi.

'Çift’lik Bank Tosun Firarda' filmini 9 Kasım'da izleyicisiyle buluşturmak hedefleniyor. 

  
Editör: TE Bilisim