TRT 1'in efsane yarışma programı Aileler Yarışıyor’da izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Yılbaşı gececi TRT 1 ekranında geri sayım yapacak olan Aileler Yarışıyor’a Alişan ve Merve Özbey şarkılarıyla renk katacak.

 

Ufuk Özkan’ın sunumuyla ekrana gelen “Aileler Yarışıyor Yılbaşı Özel” bölümü, sürpriz konuklar ve eğlenceli dakikalarla yılbaşı akşamı evlerinize konuk olacak. Ekrana gelecek olan özel bölümde TRT1’in sevilen dizileri “Kalk Gidelim” ile “Elimi Bırakma” oyuncuları kıyasıya mücadele edecek. Yarışmada her iki takım oyuncularına sanatçı Alişan ve Merve Özbey de destek olacak.

 

İzleyicilere Görsel bir şölen sunacak olan “Aileler Yarışıyor Yılbaşı Özel” bölümünde yarışmacılar, Kalk Gidelim Dizisi oyuncuları Mehtap Bayri, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Alper Saylık olurken karşı masada Elimi Bırakma dizisi oyuncuları Alina Boz, Alp Navruz, Ebru Aykaç, Emre Bey yer alacak. Her iki masa da 50 Bin TL’lik büyük ödül için mücadele edecek.

 

BÜYÜK ÖDÜL MEHMETÇİK VAKFI’na

 

Programa katılacak olan yarışmacılar 50 Bin TL’likbüyük ödülü kazanmaları durumunda vatanımızı korumak ve ülkemizin birlik ve bütünlüğü için tüm şartlarda mücadele eden askerlerimize destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaklar.

 

Yeni yıla girerken geri sayım yapacak olan Aileler Yarışıyor yılbaşı özel saat 23.00’da TRT 1’de!

 

Editör: TE Bilisim