Erhan Yazıcıoğlu ve Güliz Ayla mutfakta buluştu!

Erhan Yazıcıoğlu gerçek bir mutfak ve lezzet aşığı!

 

 

Sahnelerin ve ekranların sevilen ismi, usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu’nun gerçek bir mutfak ve lezzet aşığı olduğu ortaya çıktı. Evde mutfaktan çıkmadığını, kendine özel spesiyalleri, imza lezzetleri olduğunu ve tüm dostlarının bu lezzetleri afiyetle tattığını, yediğini söyleyen Yazıcıoğlu; bu sözleriyle mutfaktaki iddiasını ortaya koydu. Aynı zamanda çok anaç bir yanı olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu; Anneler Günü’nde çocuklarından tebrik aldığını dile getirdi. Usta oyuncuya lezzet en’lerini ve en iddialı olduğu lezzetleri soran Aynur TartanYazıcıoğlu’nun mangal ustası olduğunu ve mangalının meşhur olduğunu öğrendi. 


 

GÜLİZ AYLA’NIN HANGİ LEZZETLE YILDIZI BARIŞMIYOR?

 

Güzel sesi ve güler yüzüyle kısa zaman milyonların kalbini fetheden yorumcu Güliz Ayla; hedeflerini henüz çocuk yaşta belirlediğini, küçük yaşlarda müzik ve sahne hayali kurduğunu dile getirdi. Yazıcıoğlu gibi özel tarifleri ve spesiyalleri olan Ayla; mutfağı ve mutfakta zaman geçirmeyi çok sevdiğini söyledi. Sohbet sırasında bilinmeyen bir lezzet yönü ortaya çıkan Güliz Ayla; yumurtayla yıldızının hiç barışmadığını, “Ağzıma sürmem!” dediği lezzetin bir tek yumurta olduğunu sözlerine ekledi. Güzel yorumcu bu yaza damgasını vuran, hit şarkısı “Son Öpücük Benden Olsun”u da “Tatlı Sohbetler” mutfağında seslendirdi. 


 

Aynur Tartan’ın konuklarıyla birlikte sohbet ve lezzet yolculuğuna çıktığı, tadı-tuzu yerinde, enerjisi, neşesi yüksek “Tatlı Sohbetler”, Erhan Yazıcıoğlu ve Güliz Ayla’nın konuk olduğu sezonun son bölümüyle 18 Eylül Pazar günü saat 11.10’da CNN TÜRK'te olacak.

 

 

YAYIN TARİHİ:         18 EYLÜL 2016 / PAZAR

 

YAYIN SAATİ:          11:10

 

Editör: TE Bilisim