Almanya Hamburg SportHalle ve İngiltere Brentwood Center’dan canlı olarak gerçekleşecek ortak yayın 15 Aralık Cumartesi saat 22:00’de DMAX’te başlıyor

Almanya’nın Hamburg kentinde ağır sıklette Rumen boksör Christian Hammer ve Almanların ağır sıklet boksörü Michael Wallisch karşı karşıya gelecek. Ayrıca Hamburg’da Karo Murat ve Sven Fornling arasında gerçekleştirilecek IBO Hafif Ağır Sıklet Dünya Şampiyonluk Maçı da merakla beklenen karşılaşmalar arasında yer alıyor.

Aynı saatlerde ekrana dönüşümlü olarak gelecek İngiltere boks gecesinde ise ağır sıkletin 20 yaşındaki yenilgisiz yıldız boksörü DDD lakaplı Daniel “Dynamite” Dubois ve rakibi Razvan Cojanu DMAX ekranlarında olacak. İngiltere’de Sunny Edwards ile Junior Granados arasında yapılacak WBO Avrupa Şampiyonluk Maçı da nefes kesecek maçlar arasında yer alıyor.

Meksikalı Saul “Canelo” Alvarez ve Rocky Fielding kozlarını New York Madison Square Garden’da paylaşıyor

ABD’de merakla beklenen karşılaşmada daha önce süper yarı orta sıklet ve orta sıklette dünya şampiyonluğu yaşayan Meksikalı şampiyonlar şampiyonu Saul “Canelo” Alvarez, WBA Süper Orta Sıklet Dünya Şampiyonu Rocky Fielding ile kozlarını paylaşacak. 15 Aralık Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece saat 06:30’da başlaması beklenen bu heyecanlı karşılaşma DMAX’ten canlı yayınlayacak. Bu heyecan dolu maça ek olarak David Lemieux ve Tureano Johnson, Saddam Ali ve Maurico Herrera,  Ryan Garcia ve La Romana karşılaşmaları da canlı olarak ekrana gelecek.

Almanya, İngiltere ve ABD boks gecelerinin canlı yayını 15 Aralık Cumartesi saat 22:00’de başlayacak ve Pazar sabahı 07:30’a kadar devam edecek. ABD boks gecesinin tekrarı ise 16 Aralık Pazar akşamı saat 21.30’dan itibaren bir kez daha DMAXekranlarında olacak.

Editör: TE Bilisim