TRT Müzik, haziran ayında izleyicilerini dünya müzikleri ile buluşturuyor. Dünyaca ünlü sanatçıların unutulmaz performanslarıTRT Müzik ekranlarına taşınıyor.

TRT’de “Ramazan Bayramı” Coşkusu Yaşanacak! TRT’de “Ramazan Bayramı” Coşkusu Yaşanacak!

TRT Müzik, dünyaya müziği ile damga vurmuş sanatçıları izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor. Haziran ayında dünyaca ünlü isimler tarihe damga vuran performansları ile TRT Müzik ekranlarına geliyor. Pavarotti konseri ile başlayacak konserler serisi David Garrett, AndreaBocelli ve Brezilya Senfoni Orkestrası ile devam edecek.

 

Pavarotti’yi dünyaca ünlü tenorlar yorumluyor

Pavarotti’nin ölümünün onuncu yılı olan 2017’de Verona’dagerçekleştirilen “Pavarotti Anma Konseri”ndePavarotti’nin besteleri ve seslendirmiş olduğu şarkılar ünlü sanatçılar tarafından yorumlanıyor. AndreaBocelli, Zucchero, Giorgia, FiorellaMannoia, Nek, MassimoRanieri, Eros Ramazzotti ve çeşitli tenorların katıldığı bu unutulmaz konser izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için 6 Haziran Pazar saat 11.00’de TRT Müzik ekranında olacak.

 

Rock ve klasik müziğin muhteşem harmanı: David Garrett

Dünyaca ünlü keman virtüözü David Garrett’in 2019 yılında, İtalya’nın Verona şehrinde vermiş olduğu konseriyse 11 Haziran Cuma günü saat 23.45’te ekranlara gelecek.

David Garrett bu konserinde dünya turnesine çıkışının 10. yılını kutluyor. Konserde grubu ile birlikte tüm hünerlerini sergileyen David Garrett, Queen, AC/DC gibi önemli rock gruplarının şarkılarını klasik müzik ile harmanlayarak büyülü bir harmoni ile izleyenlerini etkisi altına alıyor. Unlimited albümünden bestelerine de yer veren sanatçı unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuyor.

 

AndreaBocelli Central Park’ta

Dünyaca ünlü İtalyan tenor ve söz yazarı AndreaBocelli’nin Central Park’ta verdiği etkileyici konseri izlemek isteyenlerse 13 Haziran Pazar günü TRT Müzik ekranında buluşacak.

2011 yılında gerçekleşen ve Amerikalılar için olduğu kadar Bocelli için de önemli olan konserde sanatçı, dünyanın en ünlü parkında dünyaca ünlü sanatçılarla bir araya gelerek görkemli bir konsere imza atıyor. AndreaBocelli, New York City’de verdiği bu konserde yıldız sanatçıları sıra ile sahneye davet ederek düet yapıyor ve tüm dünyada bu konserin konuşulmasını sağlıyor.

AndreaBocelli Central Park Konseri, 13 Haziran Pazar günü saat 11.00’de TRT Müzik ekranında olacak.

 

Brezilya Senfoni Orkestrası ve Brezilya Opera Korosu’nun Rio konseri nefes kesecek

TRT Müzik’in yayınlayacağı konserler serisinin son konseri Brezilya Senfoni Orkestrası ve Brezilya Opera Korosu’nun Rio’da vermiş oldukları etkileyici konser olacak. 2014 yılında Brezilya’da yapılan Dünya Kupası’nın galasında gerçekleşen konser tüm müzikseverleri TRT Müzik ekranına davet ediyor.

Konserde, orkestra şefi EugeneKohn’nın hazırladığı Brezilyalı tenorlar, ünlü bestecilerin bestelerini sunuyor. Orkestra şefi EugeneKohn,  Carlos Gomez, Villa Lobos besteleri Brezilya Senfoni Orkestrası ve Brezilya Opera Korosu tarafından yorumlanıyor. Çeşitli enstrümanların klasik müzik ile harmanlanması bu konserin unutulmaz konserler arasında yer almasını sağlıyor.

 

Brezilya Senfoni Orkestrası Rio Konseri,  18 Haziran Cuma saat 23.45’te TRT Müzik ekranında müzikseverlerle buluşacak.

 

6Haziran         Pazar               11.00               Pavarotti Anma Konseri

11 Haziran      Cuma              23.45               David GarrettVerona Konseri

13 Haziran      Pazar               11.00               AndreaBocelli Central Park Konseri

18 Haziran      Cuma              23.45               Brezilya Senfoni Orkestrası Rio Konseri

    
Editör: TE Bilisim