TRT Müzik iddialı yeni yapımlarıyla seyirciye müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor. Usta müzisyen Mazhar Alanson ile sanat dünyasının sevilen isimlerini buluşturan program “Mazhar Alanson ile”, genç yeteneklerin farklı seslerine ve yorumlarına yer veren “Genç Yetenekler”, Türkiye’nin sevilen oyuncularını müzik sahnesine davet eden “Laterna” ve Amerikalı heavy metal grubu Metallica’nın San Franscisco Senfoni Orkestrası ile birlikte vermiş olduğu muhteşem konser bu hafta sonu izleyicilerle TRT Müzik’te buluşacak.

 

Mazhar Alanson ile Teoman’dan müzik ziyafeti

Türkiye’nin en sevilen isimlerini ağırladığı ve “söylenti” olarak tanımladığı programında Mazhar Alanson, dingin sesi ve duygu dolu yorumu ile sevilen şarkılara hayat verirken kendine has üslubu ile hatıralarını ekranlara taşıyor. “Mazhar Alanson ile” programın yeni bölümünde Teoman konuk olacak. İki başarılı sanatçı muhteşem bir programla müzikseverlerin karşısında olacaklar. “Mazhar Alanson ile” tüm haftaya yayılacak bir müzik keyfi için 18 Eylül Cumartesi saat 21.00’de TRT Müzik’te.

 

TRT Müzik’te Metallica konseri

Amerikalı heavy metal grubu Metallica’nın San Franscisco Senfoni Orkestrası ile birlikte Chase Center’da vermiş olduğu muhteşem konser, izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için TRT Müzik ekranına gelecek. Konserde Metallica, Şef Edwin Outwater yönetimindeki yaklaşık seksen kişilik San Francisco Senfoni ile güçlerini birleştiriyor ve San Francisco Senfoni’nin efsanevi müzik direktörü Michael Tilson Thomas’ın da katılımı ile müzikseverlerin zihninde yer edecek efsanevi bir konsere imza atıyor. “Metallica Konseri”, 18 Eylül Cumartesi saat 23.00’te TRT Müzik’te.

 

“Genç Yetenekler”de sahne gençlerin!

“Genç Yetenekler” farklı seslere ve yorumlara yer vererek bambaşka bir müzik keyfi sunuyor. Program genç yeteneklerin yorumlarına, müzik yolundaki çabalarına, onların umutlarını besleyen hocalarına ve ailelerine yer veriyor. Programın bu hafta ekranlara gelecek bölümüne, genç yetenek Arda konuk olacak.  Gençlerin düşlerine ortak olmaya hazır, müzikle dolu, eğlenceli, gençlere imkan yaratan ve ekranları başındaki genç müzisyenleri ve yorumcuları motive edecek olan program “Genç Yetenekler” 19 Eylül Pazar saat 12.00’de TRT Müzik izleyicilerini bekliyor.

 

Aktör ve aktrisler müzik sahnesine çıkıyor!

TRT Müzik ekranında müzikseverlerle buluşan “Laterna” Türkiye’nin sevilen oyuncularını müzik sahnesine davet ediyor. Dünya müziğine ait seçkilerin Türk enstrümanları ile icra edildiği “Laterna” programını usta sanatçı Meral Azizoğlu ve müzisyen Hakan Güngör birlikte sunuyor. Türkiye’nin tanınmış oyuncularının konuk olduğu program eşsiz bir müzik keyfine ve doyumsuz sohbetlere ev sahipliği yapıyor. Meral Azizoğlu’nun sesi ve özgün yorumu ile renk kattığı programın bu haftaki konuğu, başarılı oyuncu Tamer Levent olacak. Laterna, 19 Eylül Pazar saat 21.00’de TRT Müzik’te.

 

18 Eylül          Cumartesi                  21.00              Mazhar Alanson ile

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılına Özel Yayınlar İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılına Özel Yayınlar

18 Eylül          Cumartesi                  23.00               Metallica Konseri

19 Eylül          Pazar                          12.00               Genç Yetenekler

19 Eylül          Pazar                          21.00              Laterna 
Editör: TE Bilisim