Ünlü Oyuncu Yürekleri Ağza Getirdi…

Kertenkele’nin Setinde Zor Anlar...

atv’nin sevilen dizisi Kertenkele Yeniden Doğuş’un 75. bölümünün havuz sahnesinin çekimlerinde soğuk suya atlayarak, soğuğun etkisiyle hipotermiye giren oyuncu Asena Tuğal ölümle neredeyse burun buruna geldi.

Havuzda dört saatten fazla süren çekimler sırasında dizide “Maskeli Kız” ve “Zeynep” karakterine hayat veren Asena Tuğal, havuzda donma tehlikesi atlatarak hipotermiye girdi.

Kertenkele “Yeniden Doğuş” dizisinin çekimlerinde, senaryo gereği havuza düşen Ahmet Kayakesen ve Asena Tuğal ikilisinden Asena Tuğal soğuk suyun etkisiyle hipotermi geçirdi.İlk müdahalesi, set çalışanları ve rol arkadaşları tarafından yapılan Asena Tuğal kısa süre baygınlık geçirdi. Havuzda kıyafetlerinin ağırlığıyla sık sık dibe batan ve rol arkadaşı Ahmet Kayakesen tarafından güçlükle havuz kenarına çıkarılan Asena Tuğal, suyun dışına çıkar çıkmaz kendisini kaybederek baygınlık geçirdi. Diğer rol arkadaşları Mehtap Bayri, Dilşad Şimşek, Selahattin Taşdöğen ve set çalışanları tarafından çimlerin üzerine alınan Tuğal, kısa süre sonra kendisine gelerek ılık-sıcak duşla normale dönebildi.

Asena Tuğal sahne gereği havuz başında dizinin diğer başrol oyuncusu Ahmet Kayakesen’le kavga edecek ve kaza sonucu havuza düşecekti. Defalarca tekrar tekrar havuza düşmesi gerekenTuğal’ in bu sahnenin çekimlerinde soğuk suyun etkisiyle, hipotermiye girerek kendinden geçmesi etrafındakilere korkulu anlar yaşattı.Cumartesi günü ekranlara gelecek olan ve oldukça heyecanlı anlar yaşatan çekimlerde aynı kıyafeti üstlerine 6 defa giyerek suya atlayan genç oyuncularınperformansları takdir topladı.

Çekimler Yarıda Bırakıldı…

Balıkadamlar, ambulans ve sağlık görevlilerinin hazır bulunduğu çekimlerde, tüm emniyet tedbirlerinin alınmasına rağmen gelen kazadan kaçınılmadı. Akşam üstü başlanan ve günün ilk ışıklarına kadar devam etmesi planlanan sahnenin çekimleri yarıda bırakıldı. Asena Tuğal’in havuz içinde çok fazla kalaraksoğuğun etkisiyle hipotermiye girmesine sebep olan 75. bölümün çekimleri ancak ertesi gün tamamlanabildi.

Editör: TE Bilisim