KERTENKELE’NİN PAYLAŞILAMAYAN HİCABİ KARAKTERİ EVLİLİK YARIŞMASINDA…

 

atv ekranlarının, beğeniyle seyredilen Kertenkele“Yeniden Doğuş”adlı dizisin paylaşılamayan erkeği “Hicabi”karakteri sonunda kendisini evlilik yarışma programında buldu.

Kertenkele’nin yeni bölümünde, gelin adayları Deli Meryem ve Gizem’in yer alacağı“Aklım Sende” adlı evlilik yarışma programında, iki genç kız arasında kalan paylaşılmayan erkek Hicabi için yaşanan kıyasıya mücadeleye şahit olacağız.

Gelin adayları Deli Meryem ve Gizem’in tüm hamaratlıklarını sergileyecekleri 79. bölümdekiyarışmada, oyuncuların eğlenceli ve komik halleriekrana taşınacak.Ayrıca, gelin kaynana yarışma programlarının en eğlencelisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlananyeni bölüm içinde yer alan gelin adaylarının kıyasıya bir rekabet içinde kaynanalara hünerlerini sergileyip damat adayı Hicabi’ye ise, kendilerini beğendirme çabaları ekran başındakilere oldukça eğlenceli dakikalar yaşatacak.


Gelin adaylarının yarışması sonucunda,damat adayı Hicabiyle evlenecek kişi, Deli Meryem mi yoksa Gizem mi olacak?

Dizinin Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, bir sürpriz isimde ekranlarda yer alacak. Hicabi’nin ve gelin adayları olan Deli Meryem ve Gizem’in yer aldığı eğlenceli yarışmada annelerin kendilerine bir gelin ve bir damat seçecekleri programının sunuculuğunu ise, diziye konuk oyuncu olarak katılan ünlü isim Esra Sönmezeryapacak.

Seyredenleri, keyifli dakikaların beklediği, gelin kaynana ve damat adayının diyalogları, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği yeni bölümde tam bir eğlence fırtınası estirecek.

Editör: TE Bilisim