‘’İçerideki Casus’’

Halil Bey, neferlerini kanlı çarpışma için hazırlamaktadır… İngilizler’in toplarına tüfeklerine karşı, Mehmetçik vatan sevgisi ve inancıyla savaşacaktır…

Osmanlı ordusu çarpışmaya hazırlanırken; Mehmet, aklındaki oyunlardan galip çıkamamış, İngiliz’in oyunlarına alet olmuştur. Hamilton’ın verdiği görev, Halil Bey’i öldürmektir. Şamil’in gözü Mehmet’in üzerindedir, Şamil bu oyunu bozabilecek midir?

‘’Bir nefes’’

Mevlüt ve Said, Ali kumandanı kurtarabilmek için var güçleriyle toprağı kazarlar. Fakat, Neccar’ın silahının namlusu hemen arkalarındadır ve onların bundan haberi yoktur…

 

Üsküplü ve Fatma çöken tünelin altında yaşam savaşı verir… Alınan her bir nefesin mühim olduğu bu daracık alanda, Üsküplü Fatma’yı yaşatabilecek midir?

 

‘’Rajat’ın imtihanı’’

 

Yüzbaşı Rajat, Üsküplü’den aldığı emirleri uygulamaktadır. Kut şehrinin kurtuluşu adına, İngilizleri bozguna uğratmak adına kendi üstlerine ihanet eden Rajat, Hamilton’a yakalanmadan görevini tamamlayabilecek midir?

 

 

                                                                    

Yapım: Bozdağ Film

Yapımcı:Mehmet Bozdağ

Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ

Yönetmen: Kamil Aydın

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Uhud Tekin, Yeşim Aslan

Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan,Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık,Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çevik ve Hakan Vanlı. 

Editör: TE Bilisim