Sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu ara verdiği ekrana “Gülsüm” olarak Kanal D’de geri dönüyor.Yetenekli oyuncu, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yaptığı  Kayserili Altınsoy ailesinin eğlenceli ve sürprizlerle dolu maceralarını konu alandizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Yeni yayın döneminde Kanal D ekranlarından izleyici ile buluşmaya hazırlanan proje,özlediğimiz  kalabalık ve köklü bir ailenin başına gelen beklenmedik olayları sımsıcak bir dille ekrana taşıyacak.

Şebnem Bozoklu’nun, Kayserili Altınsoy ailesinin tek kızı Gülsüm olarak izleyicinin karşısına çıkacağı projenin başrollerinde Cihat Tamer,  Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Ünal Yeter, Birsen  Dürülü, Görkem Şarkan ve Burak Sevinç gibi  güçlü  isimler yer alıyor.  Bozoklu’nun dizideki partneri ise Ünal Yeter. Yeter, Gülsüm’ün Altınsoy ailesine içgüvey giren  kocası Mesut’u canlandıracak.

 

Şebnem Bozoklu ise yeni rolü ve projesi hakkında şunları söyledi:

“En beğendim yönetmenlerden biri olan Türkan Derya ile ilk kez çalışma fırsatı bulduğum için çok sevinçliyim, kendimi çok mutlu hissediyorum.   Üstelik birbirinden değerli ve çok kıymetli oyuncu kadromuz var. Çok farklı ve tatlı bir aile hikayesi ile izleyicinin karşısında olacağız. Bunun içinde ayrıca heyecanlıyım”.

 

Önümüzdeki hafta çekimleri Beylerbeyi’nde başlayacak olan dizi  çok yakında Kanal D’de.

 

Editör: TE Bilisim