15 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de 2. Sezonuyla ekranlara gelecek olan başrollerini Ahmet Kural, Serkan ÇayoğluPelin KarahanTayanç AyaydınGülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı, Kıbrıs Zafere Doğru” güçlü oyuncu kadrosu, sarsıcı hikayesi ve başarılı prodüksiyonuyla yeni sezona damgasını vuracak.

 

Serkan Çayoğlu gönülleri yine fethedecek…

Kıbrıs’ın şanlı Erenköy Direnişi’nin ekrana yansıyacağı dizide başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu hayat verdiği Türk İstihbarat görevlisi Ankaralı karakteriyle yine izleyenlerin gönlünü fethedecek.

 

Adaya gizli görevle “Bereli” lakabıyla yollanan ve efsaneye dönüşen Ankaralı yeni sezonda Samson’un (Tayanç Ayaydın) korkulu rüyası olacak. Erenköy Direnişi’nde, yalnız hareket eden bir kahramandan mücahitlerle ekip halinde savaşan bir karaktere dönüşecek olan Ankaralı; Kemal, Derviş ve mücahit ekip arkadaşları ile ön cephede savaşacak.

Ramazan ayı, tabii programlarıyla şenleniyor! Ramazan ayı, tabii programlarıyla şenleniyor!

 

Doktor Ayşe Kıbrıs’ta…

Güzel oyuncu Gülper Özdemir’in canlandırdığı Doktor Ayşe ikinci sezonda gizlice Ankara’dan, Kıbrıs’a gönüllü doktor olarak geliyor. Şehit olan doktor meslektaşı Mesude’nin görevini devam ettirmek isteyen Ayşe, nişanlısı Ankaralı ile beklenen büyük buluşması sezonun ilk bölümünde ekrana gelecek.

 

Yönetmenliğini Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı “Kıbrıs Zafere Doğru” çok konuşulacak yeni bölümüyle 15 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de... 
Editör: TE Bilisim