Türkiye’nin kültür-sanat kanalı TRT 2, hafta sonuna müzik ziyafeti katmak isteyen sanatseverleri ekran başına topluyor.

Kültürden sanata, edebiyattan tarihe, sinemadan müziğe ve felsefeye kadar hayatın tüm renklerini içinde barındıran TRT 2, hafta sonu konser programlarıyla müzikseverlere evde konser keyfi yaşatacak. Bu hafta Japon Şef Yutaka Sado yönetimindeki “Grafenegg: Midsummer Night’s Gala 2015” konseri ve Viyana Radyosu Senfoni Orkestrası’nın Randy Newman’ın eserlerini seslendireceği “Hollywood in Vienna – A Tributeto Randy Newman “ konseri TRT 2’de müzikseverlerle buluşacak.

Tonkünstler Orkestrası’ndan yaz gecesi rüyası!

‘Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’ başlıyor! ‘Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’ başlıyor!

Japon Şef Yutaka Sado yönetimindeki Tonkünstler Orkestrası’nın soprano ElisabethKulman, tenor Piotr Beczala ve keman virtüözü Julia Fischer’a eşlik ettiği Grafenegg: Midsummer Night’s Gala 2015 konseri TRT 2’de sanatseverlerle buluşacak. Georges Bizet, Franz Lehár, Giuseppe Verdi gibi bestecilerin eserlerinin seslendirileceği Grafenegg: Midsummer Night’s Gala 2015 konseri bu akşam saat 20.00’de TRT2’de izlenebilecek.

 

Viyana Konzerthaus’ta Hollywood rüzgarı

Viyana Radyosu Senfoni Orkestrası’ndan Oscar ve Grammy ödüllü besteci Randy Newman’a saygı duruşu TRT 2 ekranlarında müzikseverle buluşacak. Newman’ın Toy Story, A Bug's Life, The Pink Panther, The Simpsons gibi film ve diziler için bestelediği eserleri Hollywood in Vienna – A TributetoRandyNewman konserinde seslendirilecek. Konser, 30 Mayıs Pazar günü saat 19.30 ‘da TRT 2’de izlenebilecek.


Editör: TE Bilisim