Geçtiğimiz hafta eşi Melike Şengül’e yazdığı akrostişle edebiyat dünyasını fetheden Tolga Şengül, bu kez yarıştıkları bölüm ile izleyenlerin kalplerini kazanmaya geliyor. Büyük bir heyecanla başladıkları sulu pinpon, camdan kule oyunlarını ve mavi turu geride bırakan çift, ayrı ayrı yarıştıkları araba etabı ile gergin anlar yaşadı. Tek başına verdiği kararlarla Melike’yi çileden çıkaran Tolga, yarışma boyunca eşinin dilinden kurtulamadı. Açılan küçük kutuları tulumcunun çaldığı horon havası ile kutlayan çifte yarışmacılar da eşlik etti. Kutular azaldıkça kendi aralarında anlaşmazlığa düşen çiftten Melike; eşine yaptığı baskılarla sonucu etkiledi. Melike’nin bu tavrı diğer yarışmacılar tarafından bile tepkiyle karşılandı.
Karadeniz fırtınasını iliklerimize kadar hissettiğimiz, heyecanı Kaçkar Dağları’nın doruklarında yaşadığımız eğlenceli bölüm, izleyenleri ekranları başına kilitleyecek.
 
Çiftin ne kadar kazandığını merak edenler için; İlker Ayrık’la “Var Mısınız Yok Musunuz” yeni bölümü ile cumartesi günü saat 20.00’da Star ekranında...
 

İlker AyrıVar Mısınız Yok Musunuz diyerek bu sezona da damgasınıvuruyor! 
 
Yeni ve farklı bir içeriğiyle ekrana gelen yarışma programında bu kez çiftler yarışıyor! “İlker Ayrık oyunları” da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyor. 
 
 
Muhteşem ödüller...
 
‘Var Mısınız Yok Musunuz’da  ‘500.000’ TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de yer alıyor.  
 
Dünya’nın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, “Var Mısınız Yok Musunuz”  cumartesi ve pazar akşamları 20.00’da Star’da.
Editör: TE Bilisim